L’Atlètic oferirà el curs vinent la possibilitat de cursar el Cicle de Grau Superior en condicionament físic.

L’Atlètic posarà a disposició el pròxim curs 2019-20 el Cicle de Grau Superior en condicionament físic. D’aquesta manera, el Club es converteix en un nou centre de formació reglada en esports anomenat ATLETIA: un centre privat autoritzat pel departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya que permetrà desenvolupar el curs a les seves instal·lacions.

Aquest grau superior, que tindrà una durada de dos anys, té l’objectiu d’elaborar, coordinar, desenvolupar i avaluar programes de condicionament físic per a tot tipus de persones usuàries i en diferents espais de pràctica, dinamitzant les activitats i orientant cap a la millora de la qualitat de vida i la salut, garantint la seguretat i aplicant criteris de qualitat, tant en el procés com en els resultats del servei. Els avantatges de la formació a ATLETIA seran poder fer intervencions pràctiques reals amb professionals del centre esportiu i amb altres entitats.